Om So’Ham Yoga Studio

Daviid Arthur Becker

er indehaver af Soham Yoga Studio og holder til i et stemningsfyldt, fransk inspireret fiskerhus fra 1920, helt ude på stranden i Liseleje.

Dette sted danner rammerne for privat undervisning i yoga og meditation, samt behandling og mindre kurser. – En oase for krop, sind og ånd.

Virksomheder benytter sig af Daviid´s ekspertise indenfor yoga, meditation og coaching, til at give ansatte, samt ledelsen, større fysisk og mental velvære. Det er lige fra banker, a-kasser og medicinal firmaer, til professionelle fodboldspillere, som drager stor fordel af hans inspirerende undervisning.

Daviid Arthur Becker er bl.a. kendt fra TV programmer og aviser som yogalæreren Siddhartha (nickname).

Selv siger han: “Det er mit store ønske, at det enkelte menneske, vil få redskaber til at afstresse og lade op, blive stærk og fleksibel (fysisk og mentalt), samt opleve inspiration og motivation til at leve livet i en konstant foranderlig verden.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til opdagelse af nye sider af dig selv.

Kig lidt på de forskellige muligheder og vælg så det, som taler mest til dig. Du er velkommen til at ringe/ sms på 40553340 og /eller sende en mail til daviid@soham.dk hvis du har spørgsmål.

Curriculum vitae:

2023 – QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique®)
2002 – Certificeret Siddha Yoga hatha yoga lærer, SYDA Foundation, New York.
2000 – 2002 Reiki Teacher Master ved Tom Stern
1997 – 1998 Par- og familie NLP terapi overbygning, Dansk NLP Institut
1996 – 1997 Sundhed (speciale i cancer) NLP overbygning, Dansk NLP Institut samt uddannelse som healingsmassør ved Eva M. Fabian
1995 – 1997 Moderne danser, Skolen for Moderne Dans & Koreografi
1995 – 1996 NLP masterpractitioner, Dansk NLP Institut
1994 – 1995 NLP practitioner, Dansk NLP Institut
1991 – 1994 Afspændingspædagog, Skolen for Holistisk afspænding.

Logoets historie

Logoet for Soham Yoga Studio er fugl fønix, som symboliserer transformation og forvandling. Man ser en fugl brænde i flammer, som symbol for den forvandling og renselse som mennesket gennemgår. Fuglen brænder helt ned, for igen at kunne rejse sig af asken, totalt renset og genskabt på ny. Fugl fønix har man fundet i mange store kulture, bl.a. i de nordiske, sydamarikanske, grænske, egyptiske og østens.

Wikipedia (den frie encyklopædi) skriver følgende: “Fugl Føniks er et fabeldyr fra ægyptisk mytologi, hvor den er symbol på genfødslen. Den forekommer også hos de gamle grækere og romerne. I senere tolkninger er den også blevet symbol på genopstandelse, udødelighed og liv efter døden. Fuglen lignede en hejre og var ofte motiv på de romerske kejseres mønter. Ifølge sagnet levede kun et enkelt eksemplar af fuglen ad gangen og den dukkede kun op med mellem 500 og 1.000 års mellemrum. Dette gav anledning til en teori om, at der var tale om en komet. Man sagde om fuglen, at den brændte sig selv i sin rede. På et tidspunkt herefter genopstod den så af sin egen aske og rejste sig højt på himlen. Dette bruges i dag i overført betydning, når man taler om fugl føniks.”