Massage varer 75 min. og koster 750kr.  (under BOOKING kan du logge ind og se ledige tider under appointments, vælge massage og tjekke den aktuelle pris – der tages højde for prisændringer)

Du kan vælge mellem to massageformer.

Almindelig kropsmassage

Healingsmassage.

Almindelig kropsmassage med olie: Denne massage er for dig som vil have en vidunderlig massage med olie. Du kan bestemme om den skal være blid, mellem eller hård – du får det lige som du gerne vil have. Massagen kan enten være rent fysiologisk og eller være en wellness behandling (ren nydelse og forkælelse). Massagen kan være effektiv i forhold til fysiske spændinger og ubalancer, samt stress og manglende overskud mm. Varighed  1 time og 15 min.

Healingmassage (1 time og 15 min.) er udover at være en fin, nænsom og afspændende kropsmassage, et nyttigt redskab i personlig udvikling. Healingmassagen virker både på krop, sind og ånd.

 Alle spændinger har en årsag og under massagen får du en enestående mulighed for at blive mere bevidst, give slip og lave dybe positive forandringer.

Healingsmassagen foregår i et “rum”, hvor du kan føle dig tryg til at give slip, blive mødt og modtage støtte.

Nogle ønsker en nonverbal massage, hvor der er fokus på nydelse og stilhed. Andre ønsker støtte til at erkende dybereliggende årsager/sammenhænge med den nuværende tilstand. Samtale kan derfor efter ønske indgå som en naturlig del af healingmassagen.

BOOK MASSAGE ⇐ klik der

Massagen foregår i Daviids praksis på Bispebjerg Park Allé 17 – fem minutters gang fra Emdrup Station og en sidevej til Tuborgvej. Masser af parkeringsplads!