Behandlinger

QUANTUM HEALING HYPNOSIS TECHNIQUE (QHHT)

Quantum Healing Hypnosis Technique, giver folk adgang til en del af sig selv, der rummer alle svarene. Nogle mennesker kalder dette det Højere Selv, Oversjælen, det Superbevidste. 

COACHING / Terapi

Der tilbydes Coaching, Psykoterapi, NLP terapi, Kropspsykoterapi og Rebirthing. Hvad der egner sig bedst for dig, afhænger af din “her og nu” tilstand. Sammen finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig – vi finder den mest hensigtsmæssige vej for dig.

Meditation

Der er mange vej til glæde og fred. En af de mest effektive, kraftfulde og naturlige, er meditation. Her undervises du i mindfulness og klassisk meditation. Ud fra din baggrund og kultur, finder vi den form der passer bedst til dig og dine behov.

Massage

Der tilbydes forskellige former for massage: alm Fysiurisk massage, Healings massage og Wellness massage. Det er for dig, som ønsker en vidunderlig helkropsmassage med olie. Du kan bestemme om den skal være blid, mellem eller hård.  

Afspænding

Holistisk afspænding er en manuel behandling, som foregår liggende og med løstsiddende tøj på. Det er en vidunderlig behandlings metode mod stress, spændingshovedpine, myoser, søvnløshed, uro og ryg gener. behandlingen er blid og meditativ.

Healing

Har du brug for at “lade batterierne op” og finde dyb indre ro, så er denne behandling lige noget for dig. Hele dit indre system bliver revitaliseret. Behandlingen foregår liggende med løstsiddende tøj på. Der anvendes en urgammel holistisk healings metode.