• HJERTEMEDITATION 19min.  Denne meditation har fokus på Hjertet, hvor du på en blid og forførende måde synger dybere og dybere ind i dit eget centrum. Hjertet er et trygt sted at begynde at holde fokus i meditation som begynder. Denne meditation giver ro og afspænding og dyb healing i hele bryst regionen og du fornemmer hvordan Hjertet er døren ind til dit eget indre Selv.

  • FULDMÅNE MEDITATION 18 min. Denne meditation er perfekt til en fuldmåne aften/nat og eller dagene op til. Mange finder det svært at sove op til en fuldmåne og oplever at følelser og spændinger tiltager…. men så snart du sætter dig ned og lader dig guide ind i fuldmånens lys, bliver det som før gav dig modstand, pludselig en kraftfuld healende og opløftende energi, som du med tiden kommer til at glæde dig til at gentage hver gang det er fuldmåne.
  • SO’HAM MEDITATION En klassisk meditation på åndedrættet, hvor du bruger mantraet So´ham til at følge åndedrættes vej. Du synker naturligt ind i dit eget hjerte og får en kontakt til Selvet. Denne guidede meditation ender med at du selv får lov selv at sidde i stilhed og meditere videre…. dvs. at det er en god idee at sætte et vækkeur, som på en venlig og kærlig, måde bringer dig tilbage til kroppen, nu og her!

  • Om Namah ´Shivaya – en klassisk meditation 30 min.
    Mantraet Om Namah ´Shivaya, som betyder: “Jeg ærer mit indre Selv”, “Jeg giver mig hen til essensen af al godhed i mit Herte”. Dette mantra giver dig beskyttelse, healing og guider dig på din indre rejse. Ultimativt giver mantraet dig den højeste Lyksagelighed og dybeste Fred. Denne guidede meditation ender med at du selv får lov selv at sidde i stilhed og meditere videre…. (videoen slutter efter 30 min. men du kan sagtens blive siddende og meditere 15-30 min. yderligere), dvs. at det er en god idee at sætte et vækkeur, som på en venlig og kærlig, måde bringer dig tilbage til kroppen, nu og her!

  • REBIRTHING – FØRLØSNING – MEDITATION 42. min. Denne dynamiske meditation, starter utraditionelt med den kraftfulde åndedrætsøvelse, kaldet Rebirthing. Efter ca. 10 min. åndedrætsøvelse, bliver du guided over i en grine øvelse, hvor du får mulighed for at slippe kontrol og være fjollet og slippe og forløse fysiske og følelses mæssige spændinger. Derefter bliver du inviteret til at sætte dig op i en meditations siddestilling (på stol eller på gulv) og her guider jeg dig ind i en dyb meditation med So´ham mantraet.

  • Mudra praksis med Meditation: 41 min.         Denne video guider dig til at praktisere kraftfulde healende yogiske håndstillinger, kaldet Mudras. Derefter guides du i en vidunderlig meditation. Effekten er en vitalisering af hele din fysiske og psykiske krop.

  • Elevator Selv-hypnose – en kraftfuld Healing 25 min.
    Denne guidede Selv-hypnose foregår liggende på seng, vattæppe og eller yoga måtte. Du bliver guidet gennem en fysisk og mental afspænding og derefter via en “rullende trappe” ned i underbevidstheden. Her får du mulighed for at træde ind i “Dit eget indre Hellige sted”, hvor du modtager healing og kan visualisere de mål og drømme du måtte have. Det er en meget kraftfuld afspænding og healing der finder sted, og bagefter kan det være godt at have lidt tid til at reflektere over selve forløbet og dine indsigter. Selv om du bliver guidet trygt tilbage igen, kan det være en god idee at sætte et vække ur til at ringe feks 30 min. fra start tidspunktet, så du er helt sikker på, at du ikke bare falder i en dyb søvn og sover et par timer! Rigtig god fornøjelse.