MEDITATION

Meditation er en naturlig måde at realisere Kærlighed, Fred og Lykke på. Det er den mest effektive afstresser og revitaliserer hele din fysiske og psykiske krop. Dybest set er det den direkte vej til dit eget indre sande Hjerte.

Meditation er en enkel og kraftfuld metode til at vende opmærksomheden indad. Når du vender opmærksomheden mod dit eget hjerte, sker der først en fysisk afspænding af hele kroppen og nervesystemet, dernæst en afspænding af psyken, for så at få direkte adgang til dine indre ressourcer.

 

Meditation kan bruges med forskellige mål for øje. Det kan være for at stresse af, finde ro i dagligdagen, healing, indsigt og ultimativt kan det blive redskabet til at realisere dit eget selv. Uanset hvad formålet er, så får du gennem meditation større overskud og klarhed i dagligdagen og en dybere forståelse for andre mennesker og deres virkelighed.

Booker du en enetime i meditation, lærer du siddestilling (på gulv eller stol), afklaring af dit eget formål med meditationen, opmærksomhed på åndedræt samt metoder til at vende sindet indad.