So’Ham Home Studio

So´ham Home Studio er tænkt som en mulighed for dig, der ikke lige kan komme til yoga eller som har brug for at blive inspireret, mindet om og hjulpet igang med hjemmepraksis. Måske du er ude og rejse og sidder på dit hotelværelse og trænger til at lytte til en guided dybdeafspænding, måske du har brug for at blive forfrisket med en lille yoga praksis eller meditation… måske du vil kickstarte eller forfriske din meditations praksis… der er mange muligheder.

Herunder kan du helt gratis vælge mellem forskellige guidede Yoga og Meditations sessioner samt Dybde afspændinger. Det foregår på den måde, at du vælger en af understående menuer: Yoga, Meditation eller Afspænding og så kommer du til et bredt udvalg af vidunderlige guidede sessioner. Vælg fra hjerte af hvad der taler til dig og prøv dem så af. Som en gylden regel, må det aldrig gøre ondt eller føles forkert, og er du det mindste i tvivl, så rådfør dig med din læge og sammen find ud af hvad der er bedst for dig. 

Oplever du at So´ham Home Studio beriger dit liv på en måde hvor du ønsker at udtrykke din taknemmelighed, er du velkommen til at give en donation fra hjerte af, ved at klikke på dette link