Booking af Yoga klasser, behandlinger, workshops og andre arrangementer foregår via det internationale bookingsystem MINDBODY og derfor foregår selve bookingen på engelsk. Det er enkelt og nemt at benytte MINDBODY bookingsystemet og der følger automatisk en MINDBODY App med, som du kan downloade når du opretter en profil.

SALGSVILKÅR:

På selve bookingsystemet er alle priser er som vist i danske kroner.
Betaling sker på forhånd og derefter er din reservation færdig.

MINDBODY bookingsystem sikrer, at dine oplysninger er krypterede og sikre, herunder dine bankoplysninger.

Der sælges ingen fysiske vare – hvorfor der ikke er nogen forsendelse / levering.

Når du køber:

Den købte yogaklasse, behandling/aftale, workshop mv. Overføres automatisk til din profil på MINDBODY bookingsystemet.

Køb af behandlinger, yoga klasser / yogasæsonkort, kurser og workshops er bindende, og pengene refunderes ikke.

Hvis du aflyser i tide (se regler for aflysning nedenfor), vil yogaklasser, behandlinger, kurser og eller workshops blive tilføjet til din profil, så du kan bestille den samme type igen.

At lytte til, blive undervist og praktisere  meditation og yoga i Soham Yoga Studio, samt at komme til enetimer/behandlinger som yoga, massage, holistisk afslapning, healing, meditation og terapi, kurser, workshops og retreats mm. er på egen risiko og i tvivlstilfælde kontakt din læge for råd og sammen finde ud af, hvad der er bedst for dig.

Behandlinger:
Du kan annullere din behandling/aftale 12 timer før din reservation.
Du skal annullere din reservation via MINDBODY bookingsystemet  (email eller sms accepteres ikke, det skal ske via bookingsystemet).

Efter en annullering kan du bestille den samme type behandling/aftale, du har betalt for. Køb af behandling/aftale er bindende, og pengene refunderes ikke.

Hvis du ikke møder op til din aftale, får du ikke pengene tilbage.

Hvis du har aflyst i tide, og du dermed har den tilgode, da vær opmærksom på at du bruge den inden for 12 måneder fra købsdatoen. I tilfælde af at du ikke får brugt dit tilgodehavende inden for udløbsdatoen, da bortfalder dit tilgodehavende.

Yoga klasser:

Alle købte yogaklasser skal bruges inden for 3 måneder efter købsdato.

Køb af yogaklasser er bindende og kan ikke refunderes.

Registreringen er bindende

Når du tilmelder dig en klasse, er det bindende, men du kan via bookingsystemet annullere din klasse op til 5 timer før klassen.

Hvis du ikke møder op til din klasse, får du ikke pengene tilbage. Og hvis du har et “One Year Unlimited Yoga Sessions” og du ikke møder op, bliver der taget 1 dag fra din sæsonkort.

Du skal senest møde op til din yoga klasse 10 minutter før klassens start, ellers risikerer du at din plads går til en på ventelisten. Er der en på ventelisten der får din plads fordi du møder for sent op, får du ikke din betalte klasse refunderet.

I tilfælde af langvarig skade eller sygdom,
kan udløbsdato af dine yoga klasser og behandlinger forlænges med 3 uger, ved  forevisning af lægeattest.

Soham Yoga Studio og Daviid Arthur Becker frasiger sig alle former for ansvar og kan ikke retsforfølges