PROFIL

Daviid Arthur Becker

Daviid Arthur Becker, er indehaver af Soham Yoga Studio og holder til i en pitoresk og atmosfærefyldt gammel villa, i grønne omgivelser, med en skøn have. Dette sted danner rammerne for privat undervisning og behandling, samt mindre kurser og retreats. - En oase for krop og sind. Desuden tilbyder han private og offentlige virksomheder Firma Personalepleje. Daviid Arthur Becker er bl.a. kendt fra TV programmer og aviser som yogalæreren Siddhartha (nickname). Selv siger han: "Det er mit store ønske, at det enkelte menneske, vil få redskaber til at afstresse og lade op, blive stærk og fleksibel (fysisk og mentalt), samt opleve inspiration og motivation til at leve livet i en konstant foranderlig verden. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til opdagelse af nye sider af dig selv og livet gennem yoga, massage, afspænding, terapi og meditation." Kig lidt på de forskellige muligheder og vælg så det, som taler mest til dig. Du er velkommen til at ringe, sms og /eller sende en mail med spørgsmål og tidsbestilling. Curriculum vitae: 2002 - Certificeret Siddha Yoga hatha yoga lærer, SYDA Foundation, New York. 2000 - 2002 Reiki Teacher Master ved Tom Stern1997 - 1998 Par- og familie NLP terapi overbygning, Dansk NLP Institut 1996 - 1997 Sundhed (speciale i cancer) NLP overbygning, Dansk NLP Institut samt uddannelse som healingsmassør ved Eva M. Fabian 1995 - 1997 Moderne danser, Skolen for Moderne Dans & Koreografi 1995 - 1996 NLP masterpractitioner, Dansk NLP Institut 1994 - 1995 NLP practitioner, Dansk NLP Institut 1991 - 1994 Afspændingspædagog, Skolen for Holistisk afspænding Daviid Arthur Becker har virke som underviser, behandler og terapeut med en naturlig evne til at skabe atmosfære af nærvær og tryghed. Logoet for Soham Yoga Studio er fuglen fønix. Fugl fønix, symbolisere transformation / forvandling. Man ser en fugl brænde i flammer, som symbol for den forvandling/renselse som mennesket gennemgår. Fuglen brænder helt ned, for igen at kunne rejse sig af asken, totalt renset og genskabt på ny. Fugl fønix har man fundet i mange store kulture, bl.a. i de nordiske, sydamarikanske, grænske, egyptiske og østens. Wikipedia (den frie encyklopædi) skriver følgende: "Fugl Føniks er et fabeldyr fra ægyptisk mytologi, hvor den er symbol på genfødslen. Den forekommer også hos de gamle grækere og romerne. I senere tolkninger er den også blevet symbol på genopstandelse, udødelighed og liv efter døden. Fuglen lignede en hejre og var ofte motiv på de romerske kejseres mønter. Ifølge sagnet levede kun et enkelt eksemplar af fuglen ad gangen og den dukkede kun op med mellem 500 og 1.000 års mellemrum. Dette gav anledning til en teori om, at der var tale om en komet. Man sagde om fuglen, at den brændte sig selv i sin rede. På et tidspunkt herefter genopstod den så af sin egen aske og rejste sig højt på himlen. Dette bruges i dag i overført betydning, når man taler om fugl føniks."

Undervisning

  • Yoga er en fysisk og sjælelig praksis hvor du på forholdvis kort tid får gennemarbejdet hele kroppen og afspændt sindet, så du naturligt synker ind i dit eget hjerte og kan leve livet autentisk derfra.

  • Meditation er en naturlig måde at realisere Kærlighed, Fred og Lykke på. Det er den mest effektive afstresser og revitaliserer hele din fysiske og psykiske krop. Dybest set er det den direkte vej til dit eget indre sande Hjerte.

Instruktører

Find Os

Kontakt Os