Se VIDEO af behandling ved at klikke her

Holistisk Afspænding varer 1 time og koster 650kr.  (under BOOKING kan du logge ind og se ledige tider under appointments, vælge Holistisk Afspænding og tjekke den aktuelle pris – der tages højde for prisændringer)

Mange mennesker går rundt med diffuse gener og forskellige symptomer, som tensions-hovedpine eller migræne, ryg gener, stress og søvnproblemer.

Alle spændinger har en årsag, som du måske er dig bevidst eller måske har fortrængt. Den holistiske afspænding hjælper dig med at afdække fortrængninger, som kommer til udtryk i kropsfunktionen. Det foregår i et tempo, hvor du hele tiden er med og hvor behandlingen aldrig er grænseoverskridende.

Holistisk afspænding er en proces, hvor det at opleve og give udtryk for forbedringer og begrænsninger – i de fleste tilfælde vil styrke din selvfølelse. I den holistiske afspændingsbehandling stilles en diagnose på din kropsfunktion baseret på den anatomiske/fysiologiske og psykologiske viden om kroppen.

Daviid arbejder bl.a. også med børn, gravide og giver efterfødselsbehandling.

BOOK HOLISTISK AFSPÆNDING ⇐ klik der

Den holistiske afspænding foregår i Daviids praksis på Bispebjerg Park Allé 17 – fem minutters gang fra Emdrup Station og en sidevej til Tuborgvej. Masser af parkeringsplads!